Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
RUSKA APOTEKA KAPILAR
Ušteda 17%

Vitamin C+Zn (Cink), Ekofarm

Vitamin C+Zn je dodatak ishrani u obliku tableta koji sadrži cink i vitamin C. Vitamin C i cink su esencijalani nutrijenti, što znači da ih naše telo ne može sintetisati, zbog čega se moraju redovno unositi izbalansiranom ishranom i dijetetskim suplementima, u situacijama kada je to potrebno.

Preporučena cena: 600.00 RSD
500.00 RSD
Uštedićete: 100.00 RSD (17%)
RUSAPO479
+

Vitamin C i cink su esencijalani nutrijenti, što znači da ih naše telo ne može sintetisati, te se moraju redovno unositi izbalansiranom ishranom i dijetetskim suplementima, kada je to neophodno. Cink ima ulogu u procesu deobe ćelija i doprinosi normalnoj sintezi DNK i proteina, zbog čega povoljno utiče na funkciju celokupnog imunog sistema. Pored toga, redovan unos cinka doprinosi održavanju koštanog sistema, kože, kose, noktiju i vida. Redovan unos cinka povoljno utiče na plodnost i reprodukciju i doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, što može ublažiti simptome i skratiti trajanje infekcija gornjih disajnih puteva. Takođe, vitamin C pomaže u održavanju normalnog energetskog metabolizma, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa koji prouzrokuju slobodni radikali i smanjenju umora i iscrpljenosti. 


Kada se Vitamin C+Zn upotrebljava? Vitamin C+Zn se kao dodatak ishrani preporučuje kod nedovoljnog unošenja cinka i vitamina C hranom, kao i kod povećanih potreba za ovim nutrijentima. Naročito se preporučuje u periodima učestalih prehlada i virusnih infekcija i kod povišene telesne temperature. 


Kome je Vitamin C+Zn namenjen? Vitamin C+Zn je namenjen adolescentima i odraslima, a posebno se preporučuje osobama sklonim čestim nazebima i infekcijama disajnih puteva, kod povišene telesne temperature, hroničnim bolesnicima i rekonvalescentima. 


Kako se Vitamin C+Zn upotrebljava? Način upotrebe: Odrasli: 1 tableta na dan. Tabletu popiti sa čašom vode. 


Pakovanje sadrži 100 tableta (10 folija od po 10 tableta). Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 15820/2020 od 14.02.2020. godine. Proizvod ne sadrži gluten.  


Aktivni sastojci- 1 tableta  - %NRV*- 100 g

Vitamin C (L-askorbinska kiselina) - 300 mg - 375 - 50000 mg

Cink (cink-glukonat)- 10 mg - 100 - 1700 mg

*NRV – nutritivna referentna vrednost za odrasle.  

Izdvajamo iz ponude

480.00 RSD
1,100.00 RSD
820.00 RSD
1,900.00 RSD