Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
RUSKA APOTEKA KAPILAR

Smola za žvakanje TAJGA „Anti Nikotin“ 0.8 g / 8 kom

250.00 RSD
Ask a question
Masa: 0.0300 Kg
RUSAPO548
+

Smola za žvakanje sa usmerenim delovanjem, u biljnom prahu. 


100% PRIRODNI PROIZVOD 

No smoking! 


Živica ariša je u narodnoj medicini poznata kao jedno od najpopularnijih sredstava koji mogu pomoći pušačima pri ostavljanju pušenja. Efekat se postiže ne samo zbog toga što žvaka odvlači pažnju od pušenja, što deluje efikasno kod psihološke zavisnosti: smola i eterično ulje ariša u kombinaciji sa nikotinom izazivaju ukus koji odvraća od uživanja u pušenju.

  • Čuva zdravu mikrofloru usne duplje.
  • Štiti zube od karijesa, potpomaže obnavljanje zubne gleđi;
  • Čuva zdravlje desni;
  • Sadrži biljne ekstrakte omana, nane, eukaliptusa, majčine dušice, iđirota koji olakšavaju i ubrzavaju odvikavanje od pušenja.


NE SADRŽI ŠEĆER I NIKOTIN!

 Osnova smole za žvakanje se sastoji od arišove smole i pčelinjeg voska. Ovi sastojci imaju blagotvorno dejstvo na zube i na celu usnu duplju. Smola sadrži velike količine biljnih fitoncida (prirodnih protivmikrobnih materija), a pčelinji vosak sadži propolis. Zajedno se efikasno bore protiv razmnožavanja patoloških mikroorganizama: nekih vrsta virusa, gljivica i bakterija koje uzrokuju nastanak karijesa i neprijatnog zadaha iz usta. Izomalt (prirodni zaslađivač) - smanjujući kiselost usne duplje; povećavajući sadržaj kalcijuma u površinskim delovima zuba, izomalt potpomaže obnavljanje zubne gleđi i sprečava nastanak karijesa. Za razliku od šećera, izomalt ne predstavlja izvor hrane za bakterije koje izazivaju karijes. Izomalt ima nizak glikemijski indeks, što ga čini pogodnim za ljude sa dijabetesom.

  • Prirodno i ekološko sredstvo za održavanje higijene usne duplje;
  • Čisti usnu duplju i zube od ostataka hrane;
  • Osvežava dah tako što sprečava razmnožavanje bakterija, a ne samo prikriva neprijatan zadah;
  • Potpomaže jačanje zubne gleđi, a kod redovne primene obezbeđuje prevenciju nastanka karijesa;
  • Obezbeđuje prevenciju oboljenja usne duplje izazvanih razmnožavanjem patogenih mikroorganizama (stomatitis, gingivitis, paradontitis, faringitis, laringitis i dr.);
  • sredstvo pri ostavljanju pušenja.

Sastav: prečišćena smola (živica) sibirskog ariša, pčelinji vosak, biljni ekstrakti (oman, nana, eukaliptus, majčina dušica i iđirot), izomalt (zaslađivač). 


Neto masa: 6,4 g (8 kom po 0,8 g). 


Uslovi čuvanja: čuvati na temperaturi od 0 °С до +25 °С pri relativnoj vlažnosti vazduha od najviše 75%. Izbegavati direktno izlaganje smole sunčevim zracima. 


Rok upotrebe: 5 godina. 


Pre upotrebe ugrejati proizvod u ustima u trajanju od 5-10 sekundi. Preporuka je da se smola žvaće posle svakog obroka. Bezbedna je po zdravlje nezavisno od učestalosti upotrebe. 


Kontraindikacije: individualna intolerancija na sastojke.